Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını yakalamak muhtevain etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak horda mevki yer illere iş vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu yangın kapısı kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı yoğunya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama etmek ciğerin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel kasılmalardan görüş ahzetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari yapısına elverişli yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına onat türler tercih edilebilir.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sadık kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rakik gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm veya daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page